Magazijn 3 Gebroeders

Het magazijn van 3 Gebroeders is in Assen. Hier zorgen wij er voor dat je dagelijks bij ons op de markt voldoende keuze hebt. Is jouw artikel op de markt toch uitverkocht, dan nemen wij het de volgende keer voor je mee. Ben je specifiek op zoek naar een artikel, neem dan gerust contact met ons op.

Koop online of offline!

Uiteraard kun je je bestelling via mail of telefonisch aan ons doorgeven. Wij zorgen er dan voor dat jouw bestelde artikel(en) op de markt aanwezig zijn. Je kunt je bestelling ophalen op de markt en ter plekke contant of via pin afrekenen.

 

Like ons op Facebook

Over ons

De familie Bakema (3 Gebroeders) staat al sinds 1958 op diverse markten in het Noorden van het land. Wij zijn begonnen met de verkoop van gordijnstoffen en tafelkleden, maar de laatste 35 jaar hebben wij ons ook gericht op o.a. textielfournituren zoals ritsen, garen, knopen etc. Alles op het gebied van zelfmaakmode kun je bij ons vinden.

Verder hebben wij een zeer uitgebreid assortiment tafelzeil met de allermooiste designs, prachtige fotoprints en altijd de nieuwste patronen.

Lederen riemen voor dames en heren zijn ook volop bij ons verkrijgbaar in diverse kleuren en breedtes, zelfs in de lengte XXXL!

3 Gebroeders met riemen